Op 16 Mei 2017 verzamelen we weer voor een nieuwe Ronde vanuit Leuven(onder voorbehoud)

Dit Blog is bestemd voor alle wielrenners van de"Ronde van de Pipeline" en alle andere fiets enthousiastelingen.

De ronde van de pipeline is een jaarlijks terugkerende wielermeerdaagse door België en/of Nederland.

De wielrenners zijn allemaal (oud)medewerkers van de Defensie Pijpleiding Organisatie en van de Belgian Pipeline Organsation.

Het is één en al gezelligheid en het fietsen doen we erbij !

vrijdag 20 juni 2008
Van onze misdaadverslaggever te Poortugaal ontvingen wij het volgende bericht.

Op donderdag 29 mei 2008 werd de Ronde van de Pipeline opgeschrikt door een vreselijk drama, Dhr. Leo Nulkes, één der favorieten van de Nederlandse afvaardiging was de avond ervoor vergiftigd.
Een zekere “BH” beter bekend als de blauwe hap was op deze bewuste avond steeds in het gezelschap van de heer Nulkes, en voorzag hem in zijn “natje en droogje”.
De heer Nulkes had zich laten verleiden door haar en de aanwezige Belgische delegatie om mee te gaan in het zogenaamde Grolsch infuus, dit infuus staat namelijk nog niet op de lijst van verboden dopingmiddelen van het UCI en WADA.
Normaal gesproken wordt deze doping altijd gevolgd door een vette hap, deze keer werd er besloten om een bittergarnituur te nuttigen, dit om eventuele dopingsporen te verdoezelen.
Antidoping specialisten hebben al eerder in medische vakbladen geschreven dat deze vorm van doping niet zonder gevaar is en er een alcoholvet vergiftiging kan ontstaan.
De meeste renners die zich tot deze nieuwe vorm van doping verlagen doen dit meestal hangend aan de bar, zodat het lijkt of er een gezellig feestje aan de gang is.

Op de ochtend na de vergiftiging werd de meesterknecht van de heer Nulkes, een zekere I.T.
Opgeschrikt door vreselijke oergeluiden, het infuus van de avond ervoor had een desastreuze uitwerking op deze atleet achter gelaten, op het moment van schrijven is de heer Nulkes nog steeds in therapie, hij ondervindt nog dagelijks de lichamelijke en geestelijke schade die hem daar is aangedaan.
Maar wie zit hierachter ? En wie heeft hem vergiftigd?
Al snel gingen de verdenkingen naar “BH”, de plaatselijke veldwachter, beter bekend als “bromsnor”werd op de zaak gezet.
Deze speurneus had al snel in de gaten dat er opzet in het spel was en arresteerde: “BH” en nam haar mee voor een verhoor op het bureau.
“BH” wilde slechts twee punten naar voren brengen…………enne dat deed ze dus ook!
Onze veldwachter had meteen door dat “BH” slechts een pion was in dit schaakspel, hij nam contact op met het Nederlands Forensisch Instituut om te zien of er nog sporen waren achter gelaten door de dader(s).
Het NFI trof nog de nodige aanwijzingen aan die richting de dienstdoende kok van deze bewuste avond wezen, alleen hij had toegang tot de tap en frituur.

Alle verdenkingen gaan dus in de richting van deze kok.
Mocht u de “meester” kok herkennen meld het dan op deze site, onderneem zelf geen actie want deze “meester”kok is ook een meester in vermommingen, zo is hij ook beter bekend als koers directeur.
Op de volgende bijgevoegde foto’s is het signalement van de dader goed te zien.

Op deze foto's ziet u de verdachte aan het werk.

0 reacties:

Een reactie posten