Op 16 Mei 2017 verzamelen we weer voor een nieuwe Ronde vanuit Leuven(onder voorbehoud)

Dit Blog is bestemd voor alle wielrenners van de"Ronde van de Pipeline" en alle andere fiets enthousiastelingen.

De ronde van de pipeline is een jaarlijks terugkerende wielermeerdaagse door België en/of Nederland.

De wielrenners zijn allemaal (oud)medewerkers van de Defensie Pijpleiding Organisatie en van de Belgian Pipeline Organsation.

Het is één en al gezelligheid en het fietsen doen we erbij !

dinsdag 4 augustus 2009
Beste lezers van deze blog, Het valt als Nederlanders en Belgen niet mee om te zien dat er tijdens de afgelopen Tour de France weinig tot geen successen werden geboekt door onze renners, maar hierin gaat in het volgende jaar verandering komen!! Zoals jullie weten start in 2010 de Tour de France in Rotterdam, het is de Rabobank er dan ook alles aangelegen om zich van hun beste kant te laten zien, er is een verzoek van de Rabobank bij de DPO-renners binnen gekomen om een aanstormend toptalent verder te gaan begeleiden zodat hij volgend jaar Denis Menchov en Oscar Freire e.d. kan doen vergeten. Zijn eerste grote ronde is dan ook de ronde van de pipeline, hier zal hij zich moeten bewijzen als het talent dat de klassiekers en de grote rondes aankan. Regelmatig worden er nu geheime trainingsrondjes door deze renner gereden in de omgeving van ons voormalige hoofdkantoor in Noordwijk, bent u daar toevallig in de omgeving en ziet u een Raborenner voorbij vliegen dan heeft u grote kans dat dit het top talent voor 2010 is, regelmatig rijd hij zijn hoogtestage rondjes in de Noordwijkse duinen. Hier een linkje naar 1 van zijn trainingsrondjes http://www.gpsies.com/map.do?fileId=ndusksbwnnztamqq Mocht u in de gelegenheid zijn aarzel dan niet om zijn handtekening te vragen, want ik voorpel u, volgend jaar staat hij op het podium bij de tour de France.

Gegroet, M. Smeeds (erkend wielerjournalist) Foto's komen van Cor Vox, sportfotografie Alle gekheid op een stokje, Henk geweldig dat jij nu ook lekker aan het toeren bent, dat er maar veel veilige kilometers mogen volgen.

0 reacties:

Een reactie posten