Op 16 Mei 2017 verzamelen we weer voor een nieuwe Ronde vanuit Leuven(onder voorbehoud)

Dit Blog is bestemd voor alle wielrenners van de"Ronde van de Pipeline" en alle andere fiets enthousiastelingen.

De ronde van de pipeline is een jaarlijks terugkerende wielermeerdaagse door België en/of Nederland.

De wielrenners zijn allemaal (oud)medewerkers van de Defensie Pijpleiding Organisatie en van de Belgian Pipeline Organsation.

Het is één en al gezelligheid en het fietsen doen we erbij !

zondag 10 januari 2010
Vrijdag 8 januari 2010,

Vandaag zijn Henk (toerdirecteur) en Philip (betuwe boy) samen een avondje naar de 6 daagse van Rotterdam gegaan, al glibberend en glijdend kwamen wij aan bij sport(ijs)paleis Ahoy, wij waren vroeg aanwezig zodat we een mooi plekje hadden direct bij het uitkomen van de bocht.
Bij binnenkomst waren de talenten bezig hun rondjes te rijden en die reden al als een speer, dat was dus al veelbelovend voor de rest van de avond.
We stonden even langs de reling te genieten en wat fotootjes te maken toen er ineens een "talent" onderuit gleed in de bocht, kwam dit doordat Henk de batterijen van zijn toestel aan het verwisselen was en er eentje per ongeluk over de baan rolde, of had het te maken met het strooibeleid van de gemeente en was ook het zout op in Ahoy, we zullen het nooit weten!
Hieronder een kort filmpje van de ploegenpresentatie.



Zo'n 6-daagse is een geweldige show waarin de renners eigenlijk acteurs zijn of misschien wel moderne gladiatoren die ons dan vermaken met het rijden van allerlei soorten wedstrijden zoals sprint, koppelkoers e.d.
Kijk maar eens hoe Teun Mulder het publiek bespeelt tijdens zijn sprint wedstrijd.


0 reacties:

Een reactie posten