Op 16 Mei 2017 verzamelen we weer voor een nieuwe Ronde vanuit Leuven(onder voorbehoud)

Dit Blog is bestemd voor alle wielrenners van de"Ronde van de Pipeline" en alle andere fiets enthousiastelingen.

De ronde van de pipeline is een jaarlijks terugkerende wielermeerdaagse door België en/of Nederland.

De wielrenners zijn allemaal (oud)medewerkers van de Defensie Pijpleiding Organisatie en van de Belgian Pipeline Organsation.

Het is één en al gezelligheid en het fietsen doen we erbij !

zondag 28 februari 2010
Het plan was om zaterdag 27 feb te gaan fietsen met Toerclub Hoogvliet en in eerste instantie leek het te gaan lukken maar helaas, 's ochtends vroeg nog even de buienradar bekeken en daar was al te zien dat er weer een flink regen gebied langs zou trekken.
Zo langzamerhand zakt de moed me in de schoenen, dit jaar pas 150km op de weg gereden, om het nog dramatischer te maken, de slechtste seizoenstart ooit, ahum ik fiets pas 4 jaar.
Met nog maar een dag of 85 voordat onze ronde begint moet er toch echt wat aan de conditie worden gewerkt, hopelijk kan er komende week wel gefietst worden.
Over twee weken staat ons eerste toertochtje van dit jaar gepland n.l. de witte kruis classic samen met Henk alias de "Tegel" en Arnold alias de "stier van Poortugaal" gaan we rustig aan beginnen met 50 kilometertjes.
O ja Henk heeft vast de routekaart voor ons op gpsies gezet.

Maar dit weekend bracht voor de Nederlandse wielersport toch weer een paar mooie uitslagen, zaterdag reed Tom Veelers in de top tien van de "omloop van het Nieuwsblad" en op zondag waren er meerdere Nederlandse successen te melden, zo reden Bobbie Traksel en Rick Flens een waanzinnige kuurne-brussel-kuurne in een beestenweer, wat zullen ze het na afloop koud gehad hebben brrrrrr.
En als klap op de vuurpijl kwam nog het bericht dat Theo Bos ene Mark Cavendish had verslagen in de sprint van de clasica de almeria, al met al een goed begin van onze Nederlandse wielrenners.

0 reacties:

Een reactie posten