Op 16 Mei 2017 verzamelen we weer voor een nieuwe Ronde vanuit Leuven(onder voorbehoud)

Dit Blog is bestemd voor alle wielrenners van de"Ronde van de Pipeline" en alle andere fiets enthousiastelingen.

De ronde van de pipeline is een jaarlijks terugkerende wielermeerdaagse door België en/of Nederland.

De wielrenners zijn allemaal (oud)medewerkers van de Defensie Pijpleiding Organisatie en van de Belgian Pipeline Organsation.

Het is één en al gezelligheid en het fietsen doen we erbij !

donderdag 6 mei 2010
Nog een kleine drie weken dan staat er weer een Belgie-Nederland gepland, van oudsher is de rivaliteit altijd erg hoog, gaat het om wielrennen dan leggen wij het in principe altijd af tegen de grote coureurs en flandriens die Belgie ooit heeft voortgebracht, gaat het om voetbal dan voeren wij als Hollanders de boventoon.
Maar momenteel laait de rivaliteit op tussen twee journalisten, dit komt omdat in de laatste editie van Luik - Bastenaken - Luik een (ex)dopingzondaar de winnaar werd n.l  : Aleksandr Vinokoerov.
Na L-B-L heeft Karl Vannieuwkerke op zijn blog een open brief geschreven aan Vinokoerov die weer in het verkeerde keelgat is geschoten bij Maarten Ducrot, hij reageerde door ook weer een brief aan Karl Vannieuwkerke te schrijven.
Ik wil hiermee eigenlijk alleen maar zeggen dat de toon is gezet voor onze Ronde van de Pipeline, wij zullen de wereld (Belgie en Nederland) weer versteld doen staan van een enorm respect naar elkaar toe en zullen de eventuele rivaliteit s'avonds onder het genot van een "hapje" en een drankje laten zien hoe het ook kan, zonder dat er ook maar één onvertogen woord valt.

2 reacties:

Gert zei

Dat is gesproken tsé....
:-)

Henk van Duijn zei

Gert wat bedoel je met Tse.............


Het is toch wel een positieve uitspraak.

Groeten van Henk
De Dikkedeur van de DPO.

Een reactie posten